Du sa, jag kan dra vårt lass

Tjenare amigos. Chillar ni? Jag med.

Idag var jag po stan med Sanna och vi båda hittade jetesnykka saker. Bara så att ni vet det. Tycker att ni borde veta det men då kan ni ju fråga mig vad jag ska göra ikväll. Då kommer jag svara, sova.
. Goder natten. Göd er inte för mycket nu


Halloweenfest

Nu ska ni få se min förvandling under kvällen. I början var jag ren och fin och i slutet av kvällen var jag helt nergrisad av låtsas blod och röd karamellfärg. Vafan hände?

 


Underbara älskade

I tisdags hälsade jag på min älskade gamla skola nsf. Norrskenets friskola. Fan det kändes som att man gick ut 9an igår.

Har saknat den skolan. Framför allt lärarna, dom flesta iaf. Man blev lite rörd när ens favorit lärare blir så glad att se en att hon blir tårögd. Det värmde.


Madafaka

Ville bara säga att jag ska sova nu. Godnatt :)


det ni aldrig trodde om mig

ni trodde säkert att jag aldrig mer skulle skriva här men då trodde ni fel. jag är väldigt förvånad över att man fortfarande går in på blogg fast än jag inte har uppdaterat på jättelänge.

oj vad mycket som har hänt medans jag har varit borta. blivit misshandlad, lämnat ett dåligt förhållande, bestämt att låta min vanliga hårfärg växa ut så jag har vägrat färga det i över ett halvår nu.

ni vill säkert inte veta vad jag kommer ha för mig ikväll men jag ska berätta det ändå. Mest troligt ska jag vara med emelie och ellen. och så hoppas jag att sanna ändrar sig och följer med

RSS 2.0