fuck lifecmdösx.zxczx
jlndcl

omg.

mina drömmars dröm...
jkf

hihi

fjfkgmjvk
så här glad blev jag idag när jag fick min minidator.. :P

*

hej allihopa. jag är nellie. vi ska se på hannah montana season 1 and 2. stör oss inte!

varför?

varför valde gud att just jag av alla i världen ska vara så beroende av ett spel. det är helt sjukt. jag klarade ut spelet för flera månader sen och jag tänker fortfarande på att jag vill spela det och har letat efter 100 liknande spel att spela men inget spel är likt det spel jag spelade. det var det bästa spelet jag nånsin spelat förutom starshinr som har 4 olika skivor med 7 jätteroliga "nivåer" som man måste klara. men det spelet kan jag klara mig utan. det är bara det där spelet som jag tänker på hela tiden. omg jag måste ladda ner det igen. och sen ska jag nog ladda ner sims 2 också men det måste ludomir hjälpa mig med men det kan han inte för han har flytt till turkiet.


jag kanske ändå borde sätta lösen på ming blog igen. den borde ni ändå inte läsa


ny dator

imorgon kommer jag att beställa em minidator som är vit. min syster har en sån och den är ju ganska snitzig. hoppas bara att jag inte kommer att ångra att jag inte köpte en normal stor dator som normala människor har. fast eftersom att jag är ganska liten kanske en sån dator passar mig. hmmm... måste gå och sova nu innan jag dumförklarar mig helt. fuck life asså

film

ska se på sucker punch nu. hoppas den är bra. solen skiner men just nu så kan solandet bara gå och dö några dagar :P

soooooooola

har legat o pressat hela veckan i 3-4 timmar och är fortfarande inte brun. snart kommer jag att besöka solariumet. sanna mina ord, barn!


sdsad

det här kommer vara jag när jag äe 20+. hoppas jag iaf.


grrr...

är så jävla pissed of så jag bara vill skrika men det kan jag inte för då väcker jag min mamma. godnattt :P


dsad

glömde berätta en sak..

det var en sak som hände i julas och detta är så sant som det kan bli! När tomten skulle hoppa ner i våran skorsten så fastnade han där och samtidigt var jag i mitt rum och chillade, tog en cola. helt plötsligt så hörde jag ett ljud från skorstenen. då tänkte jag: det måste vara tomten, jag går och hjälper han. sagt och gjort. sen chillade jag och tomten och vi berättade några skämt, tog en cola.

nyss kom jag på att det bara är jag i hela världen som vet hur tomten skrattar därför att han berättade för mig att jag är den enda just nu levande människa som är så cool och har så mycket status att jag kan chilla med tomten. nåja men det är iaf bara jag i hela världen som vet hur tomten skrattar.

och då undrar ni säkert: men hur skrattar han då? och det ska jag avslöja i denna stund då jag ska beskriva hur det lätet eller jag tror att jag bara ska stava till det. "HOHOHOHOHOHOHOHO" är tomtens skratt. men tomten, om du ser det här så "no hard feelings".LÄS INTE MIN BLOGG!

10 saker ni inte visste om mig

1. jag älskar skräckfilmer och hatar komedier.
2. jag luktar pommfritz just nu.
3. jag har bara skostorlek 35.
4. jag trivs när mitt rum är stökigt.
5. jag hatar att städa, laga mat och allt som har med hushåll att göra.
6. jag hatar att vara ute i solen när man inte ska ligga o pressa.
7. jag var/är beroende av ett spel som heter "a witchs curse".
8. jag vill hellre spela sims 2 än sims 3.
9. jag älskar mina "starshine spel" också.
10. jag hatar min blogg!

gdf


nu kan det hända att några av er undrar: vad gjorde hennes föräldrar för fel?


det kan ni ju fortsätta att klura på :P


solsolsol

idag har jag solat från 10 på morgonen ända till nu och jag har inte blivit ett dugg brunare trots att jag har använt sololja och hela SKITEN. fuck life asså omg.

jag och Millan på klubbtävling

sa


DSA

DSF 


värsta superponnyn jag har som står ut med mig :P


RSS 2.0